Kontakt

De kan kontakte os pr. telefon for at aftale tid til reperation, service og besøg fra en konsulent.

De kan også kontakte os via e-mail 24 timer i døgnet. Der kan forekomme en svartid på op til en uge alt afhængig af antal henvendelser, men vi bestræber os på at besvare Deres e-mail hurtigst muligt. Ønsker De at kontakte os via Skype, vil vi bede Dem have tålmodighed, da vi ikke altid vil være i stand til at besvare deres opkald. Ønsker De at blive ringet op, når vi er ledige, skal De blot lægge en besked. Vi beder Dem så vidt muligt, om at benytte vores søgefunktion inden de ringer til os angående vores hjemmeside, fejl og mangler eller lignende.

Om Os

Hacnix består af et ungt team som har flair for markedsføring, grafisk design og webudvikling.
Vi er eksperter i brugersupport og internetbaserede løsninger, dette betyder, at vi kan levere tilpassede løsninger af høj kvalitet til faste lave priser.

Historie

Hacnix har eksisteret siden 2000. Indtil nu har vi brugt al vores tid på at udvikle vores produkter. Derfor er vi nu klar til at vise os frem på markedet med stolthed og engagement.
Vi går ikke kun efter at være en del af markedet, men derimod at være en af de førende på vores område.

Stillinger

Der er ingen ledige stillinger i øjeblikket!

Vi gør opmærksom på, at vi ikke er godkendt til at tage elever eller praktikanter, og derfor vil alle ansøgninger angående dette ikke blive taget i betragtning.

Alle priser vises i danske kr · Hacnix · DK-8600 Silkeborg · Tlf: 5173 3637 · E-mail: salg@hacnix.dk · CVR: 36136529

Siden vises bedst i Internet Explorer 9+ / Safari 6+ med opløsningen 1920 x 1080